Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • GooglePlus
  • Linkedin
(210) 9705256

Χειρουργική Καταρράκτη

---------------------------------------------------------------------------------------
Όσα πρέπει να γνωρίζετε

laserastigmatismoy ph02

  Χειρουργική Καταρράκτη 
 ΠΑΘΗΣΕΙΣ
 Καταρράκτης
 
 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
 Επέμβαση Καταρράκτη
 Ενδοφακοί
 Yag-laser Καψουλοτομή

Σχεδόν όλοι μας κάποια στιγμή της ζωής μας θα εμφανίσουμε καταρράκτη. Αποτελεί κατά κάποιον τρόπο μια προοδευτική φυσιολογική γήρανση του κρυσταλλοειδούς φακού μας.
Στις μέρες μάς, με την εξέλιξη των νέων τεχνολογιών στην Οφθαλμολογία, είναι δυνατή όχι μόνο η γρήγορη, ασφαλής και αποτελεσματική αφαίρεση του καταρράκτη, αλλά και η μετατροπή της επέμβασης σε ένα πραγματικά διαθλαστικό χειρουργείο, που έχει σκοπό όχι μόνο να αφαιρέσει τον καταρράκτη αλλά και να ελαχιστοποιήσει την εξάρτηση του ασθενούς από τα γυαλιά μετεγχειρητικά.

Με τα μηχανήματα Infiniti, Centurion και Stellaris. η επέμβαση πραγματοποιείται κάτω από τις καλύτερες συνθήκες ασφάλειας. Με την τοποθέτηση του νέου τεχνητού ενδοφακού, διορθώνεται ταυτόχρονα κάθε διαθλαστική ανωμαλία του ασθενούς (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός ή και πρεσβυωπία). Ο ιατρός, κ. Δημητρακάς Παναγιώτης, είναι εξειδικευμένος στην ένθεση τορικών ενδοφακών για τη διόρθωση πιθανού αστιγματισμού, ταυτόχρονα με την αφαίρεση του καταρράκτη. Επίσης, για όσους επιθυμούν να απαλλαγούν πλήρως από τα γυαλιά, οι τριπλοεστιακοί ενδοφακοί αποτελούν την κατάλληλη λύση, παρέχοντας ικανοποιητική όραση τόσο μακριά όσο και κοντά, αλλά και στην ενδιάμεση απόσταση.

Η εκτενής συζήτηση και η επίλυση οποιονδήποτε αποριών έχετε σχετικά με την επέμβαση που θα κάνετε είναι υψίστης σημασίας. Ο χειρουργός οφθαλμίατρός σας θα είναι σε θέση να σας τις λύσει καθώς και να σας προετοιμάσει για το τι να περιμένετε τις πρώτες μετεγχειρητικές ώρες και ημέρες. Τέλος πρέπει να αναφερθεί πως δεν υπάρχει κάποια μέθοδος διόρθωσης καλύτερη από την άλλη. Η πιο σωστή μέθοδος διόρθωσης για τον κάθε υποψήφιο είναι εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στα μάτια του αλλά και στις ανάγκες του και αποτελεί επίσης ένα θέμα το οποίο πρέπει να συζητηθεί εκτενώς με τον ιατρό του

Ο καλός προεγχειρητικός έλεγχος του ασθενούς και η επαρκής εξειδίκευση του γιατρού εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα.