Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • GooglePlus
  • Linkedin
(210) 9705256

Ο Χώρος

logo xoros eyemed1

Σε ένα ανακαινισμένο και μοντέρνο σχεδιαστικά χώρο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο οφθαλμολογικό κέντρο, που ανταποκρίνεται στην αισθητική όλου του εύρους των ηλικιών, με ειδικά σχεδιασμένο χώρο για τους μικρούς μας φίλους.
Το κέντρο μας παρέχει σύγχρονες εγκαταστάσεις υψηλής αισθητικής όσο και λειτουργικότητας, εξοπλισμένα ειδικά τμήματα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και προσωπική, εξατομικευμένη ιατρική φροντίδα στους ασθενείς και στις οικογένειές τους.Ο χώρος, ζεστός και ευχάριστα διακοσμημένος, προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα, σε συνδυασμό με τη φιλική ατμόσφαιρα και τις άριστες συνθήκες υγιεινής που απαιτούνται σε κάθε σύγχρονο ιατρικό χώρο.

Το Kέντρο είναι σε μια προσιτή τοποθεσία για τους κατοίκους της Αθήνας και παρέχει εύκολη πρόσβαση (και σε ασθενείς ΑΜΕΑ) και πάρκινγκ, επί της Λεωφ. Βουλιαγμένης 318 (στον παράδρομο), σε πολύ κοντινή απόσταση από το Μετρό Ηλιούπολης και Αγ. Δημητρίου.