Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • GooglePlus
  • Linkedin
(210) 9705256

Ποιοι Είμαστε

Μέσα σε ένα state-of-the-art περιβάλλον, με εγκαταστάσεις μοναδικής αισθητικής, με σύμμαχο τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και παρακολουθώντας στενά τις επιστημονικές εξελίξεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για τη βελτίωση της υγείας και της όρασής σας, καλύπτοντας όλο το φάσμα των οφθαλμικών αναγκών σας.

Με εξειδίκευση στη Διαθλαστική χειρουργική με LASER (για την αντιμετώπιση της μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού), στη μικροχειρουργική του καταρράκτη, στη χειρουργική κερατόκωνου, στην χειρουργική του οπισθίου ημιμορίου, στην παθολογία του αμφιβληστροειδούς και της ωχράς κηλίδας, στο γλαύκωμα αλλά και στην παιδοοφθαλμολογία, αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, στην αιχμή της ιατρικής επιστήμης και της τεχνολογίας, παρουσιάζοντας μια «ολιστική», συνολική αντιμετώπιση σε θέματα που αφορούν στη βελτίωση της ορασής μας, της εικόνας μας αλλά και της εξασφάλισης καλύτερης ποιότητας ζωής.

Σημείο αναφοράς μας είναι ο σεβασμός και η αφοσίωση στον άνθρωπο και η βελτίωση της όρασής του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίκεντρο της φιλοσοφίας μας είναι η παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, με εξυπηρέτηση σε κάθε άτομο χωριστά, χωρίς μαζική αντιμετώπιση και χωρίς να υπάρχει ο απρόσωπος χαρακτήρας των μεγάλων κέντρων. Για εμάς, πρωταρχικό ρόλο έχει η ανθρώπινη επαφή και η εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε ασθενή, προκειμένου να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε έγκαιρη και αξιόπιστη λύση σε οφθαλμολογικά προβλήματα, ανεξαρτήτως της πολυπλοκότητας ή της δυσκολίας τους, σε ασθενείς κάθε ηλικίας, σε έναν ενιαίο χώρο, με τον πλέον καινοτόμο οφθαλμολογικό εξοπλισμό, παρέχοντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης στον ασθενή μας την ευκαιρία να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες της σύγχρονης οφθαλμολογίας.

Όραμά μας είναι να αποτελέσουμε ένα πρότυπο κέντρο και υποδειγματικό σημείο αναφοράς στην Οφθαλμολογία όχι μόνο σε επίπεδο ιατρών, υπηρεσιών και ιατρικού εξοπλισμού αλλά και σε ζητήματα νέων χειρουργικών τεχνικών και νέων θεραπειών, βασισμένων στα σύγχρονα επιτεύγματα της ιατρικής επιστήμης και βιοτεχνολογίας.